8.4.12

Unfriend-ване

За пръв път не се поколебах да изтрия "приятел" от фейсбук. Не че не съм го правила досега - имало е и такива случаи, но винаги съм се колебаела да натисна бутона, пресмятала съм дали не реагирам крайно, под въздействие на емоции, моментно настроение  и т.н.
Е, току-що го направих с увереност, каквато не съм изпитвала никога. "Приятелката" е просто съученичка от гимназиалните години, с която така или иначе никога не сме били близки и не сме имали кой знае какви отношения.


Ако общата снимка и декларираното "In relationship with" не ви е достатъчно... Общ профил е нещо, което ми идва в повече. Приятелите ми са личности, а не двойни профили. Любовта изисква малко повече от споделянето на една парола.


7 comments:

Anonymous said...

Това си е масово и най-модерно засвидетелстване на любовта пред хората. Вече брачният съюз е отживелица. Да живее съюзът във Фейсбук профила!

Ирония Идиотова said...

Наде, като се появя, че съм съм силно обвързана и нежно свързана с бирата, нали няма да ме изтриеш?:)) Например " Приятели, този профил го трия. От утре ще съм Ирония Славенова Идиотова Тире Астикова"
Ъх, даже и написано звучи блааааа:)))

Anonymous said...

мда, наздраве и от мен, Каменица Попова :)))

YMY said...

Ох, това звучи толкова сбъркано, че няма накъде! :-X
Подкрепям решението ти! *кимам*

chnk said...
This comment has been removed by the author.
Detelin Markov said...

Зачерквай ги, трии ги.. не е края на света. :)
Имам нещо интересно за теб. Номинирах те за Libster Blog Award, повече за това, какво представлява тази "игра/награда" има тук
Публикацията, в която можеш да научиш за твоята номинация е тук.
Играта, която е свързана с номинациите и самата награда е интересна. Помага да станат по-посечавани блогове като този.
Поздрави и прохладно лято!

Anonymous said...

Доста популярна практика напоследък. Някъде четох, че днес в 40% от молбите за развод се споменава и ФБ, явно затова трябва и яко да участва в бракуването. Аз бих се обзаложила с теб, че няма и да забележи, че си я ънфриенднала...