12.1.11

fOck The Review


Робърт Де Ниро кога ще спре да се снима в пълнометражни сериали? Думата fOck отдавна вече не е интересна, а шуртящият по лицата на всички кетчуп е меко казано отблъскващ.

7 comments:

Valkocompany said...

Намразих го този Де Ниро :)
Типичен пример как един голям актьор се проваля.
Поне се радвам че чичко Ал не ме предава :)

أمل said...

Не разбирам защо. Айде първата част на тая комедийна помия - ок, ама следа запознай се с внуците, после с децата на внуците, а Де Ниро вече не е Де Ниро, ами просто дядото на ордата Fockers...

Anonymous said...

:)
Аз го издържах 30 минути, с което се гордея. Някой садист ако го издържал повече да си каже :)
Вярно е като епизод от посредствен сериал :)

أمل said...

Ти си мазохист. На мен трейлърът ми беше предостатъчен.

Точка said...

Надинка, чудя им се и аз защо им трябваше да се самоизнасилват с трета част, след като още втората беше почти неспасяема, ако изключим глътката свежест в нея - Дъстин Хофман.
Изобщо не мисля да гледам, дори и колкото Ламот. :)
Сериалите са вредни за здравето ми.

Nostromo said...

Вал, тази ситуация си е от край време такава. И преди 15 години да беше сравнил филмографиите на двамата, пак щеше да видиш, че ДеНиро се е снимал в поне два-три пъти повече продукции от Пачино, като включим и едно порно (йес, ит`с тру!). Звездите от онова време, са били наемани от наистина класни режисьори, милеещи за кино-ИЗКУСТВОТО, затова и ДеНиро (от онова време) нямаше кой знае колко слаби заглавия. Днес времената са други, рокът умира за сметка на "черното", попа и денса (все пак това се харчи), кино-студията не остават по-назад, а ДеНиро продължава да капитализира името си. Нищо по-естествено от това. За съжаление и Пачино за последните 10 години няма с кой знае какво да се похвали, но поне не бие на очи да е толкова меркантилен.

Ирония Идиотова said...

Еее, толкоз ли е зле филмчето? Ще го гледам, ама не , заради Де Ниро, ами , щото мутрата на Стилър ме разсмива. На мен пък ми е мъчно за Боби-то:( Тъкмо (пре)изгледах брилятния му "Шофоьор на такси" и сега трудно ще превключа на лошите отзиви:(