25.2.15

CheckAndMet


CheckAndMet е едно доста приятно мобилно приложение, което ви дава възможност да се свържете и да поддържате контакт със своите LinkedIn контакти и/или приятелите ви от Facebook. 


Можете да  ползвате приложението с единия или и с двата гореспоменати акаунта, като имате чудесни опции да избирате кой може да се свърже с вас - пълният контрол върху настройките за сигурност ви защитават от нежелани контакти. 
С избрани от вас контакти можете да организирате среща (чрез индивидуална или групова покана) или просто да разменяте съобщения. В зависимост от избраните настройки можете да видите кой от контактите ви се намира в непосредствена близост до вас и да се срещнете. Представете си как убивате време някъде, проверявате CheckAndMet и виждате, че на 0.3 км от вас има приятел. Или научавате, че ваш професионален контакт е в страната/града. Нужен е само един клик, за да се свържете. 
Приложението ви дава свободата да се свързвате и с други потребители, споделящи същите интереси, които са групирани от профила ви в социалната мрежа. 

Можете да свалите CheckAndMet напълно безплатно тук, работи с версиите на Android от 4.0. нагоре.

No comments: