23.11.10

1

Този пост го пиша малко по-рано от датата на самото събитие (всъщност докато го четете ще съм в една сладоледена точка във Варна) и смятам да се възползвам от опцията Scheduled at на Blogger, за да го публикувам, когато трябва и да си събера малко поздравления и хубави пожелания (и моля, не се стискайте да ги дадете!). Случаааайно забелязах наближаващата годишнина. Че на другия блог все я прoпускам в последните 2-3 години, пък и там първите постинги се отдавна изтрити по причини разни - разнообразни и леко безобразни :)
Та. Гореспоменатото събитие е именно създаването на този блог. Или поне написването на първата публикация в него, която всъщност е просто цитиране на една статия от Капитал на тема...фейсбук. Мда. Миналата година по това време бях се самозаличила в клюкарника за доста месеци напред. Афектирани впечатления на петия ден от абстиненцията съм писала тук. Както се каза някъде в коментарите, цяла "ода" за фейсбука. Или пък беше реквием. Nevermind.


Засега пръстчето е само 1 :)
 Редно е да кажа защо и как създадох блога.
  • Защо - за да пиша по (злободневни) теми, които ме вълнуват и които не пасват на идеята на другия ми блог. Обичам тематичните блогове. Манджите с грозде също не са за пренебрегване, но аз предпочитам иначе. Така че тук съм злобна ежедневно :)
  • Как - всички знаем. Цък-цък и вече си имаш страничка.

Радвам се, че ме четете, радвам се, че коментирате,  още повече се радвам, че се забавлявате (понеже тук често се заформят весели диалози:) ). Не пиша често, не пиша за политика, но пък веднъж писах за порно и оттогава търсачките препращат насам хора, търсещи всякакви разновидности от същото, даже такова с Чичолина и с кучета. След темата за чорапогащите, научих, че доста хора търсят мъжки чорапогащи, червени чорапогащи, мушамени престилки, отговори на въпроса какво има под полата на жената, пeрете ли гащи, както и че има хора (не смея да гадая от какъв пол), които се възбуждат от синовете си, а също и мъже, които искат да се празнят на чорапогащите на партньорките си. Тук май трябваше да сложа цензура.
Храних Глобул, смях се на Космо. Писах и за ДУПЕ, и за ПУТКА, та съвсем цветни станаха резултатите в statcounter-а ми. След постинга за силикона пък научих, че най-желаният размер за бюст е 300 кубика и нито грам по-малко.

Всички тези неща донякъде забавляват, донякъде притесняват. Дълбоки са дебрите на човешката психика и още повече - на нашата народопсихология.
Давам си сметка, че нямам какво да кажа повече по темата. Поръчайте ми торта с пееща свещичка! Моля :)

[Преславски, свещичката да не е от онези за анална употреба; btw, мерси за номинацията, Блогирах се за 18.11].
p.s. Много яко, че можеш да си избереш в колко часа да се самопостне темата :D

18 comments:

Nostromo said...

Честито, Наде! Сега вече си давам сметка защо като напиша ДУПЕ в гугъл и все на твоя блог попадам, но така е - който търси, намира! ;D

И много бих искал да знам коя е сладоледената точка във Варна?! :)

Alhzar said...

Аре да им е честито на Злободневните, а на Преславски кажеш ли му не, нищо чудно да се окаже точно анална :D
И за много години!

Nightwish El said...

Юпиииии!
Честито!
Слагай масата и идвам!
:)))
Сега ще пробвам да потърся ДУПЕ, че не ви вярвам!
Хахххх
:)))))

Nostromo said...

Лелей, Ел търси дупета! Радвам се, че най-после си намерих бронираните гащи! :D

Anonymous said...

ЧРД на блогааа. :)))

Anonymous said...

Браво! Още много години да ни тормозиш с него! :P :D
Пп (с малки букви) Нади, не казвай къде си на Ностро, той е в района на Варна и е професионален изнасилвач. :X Да не кажеш, че не съм те предупредил!

Ирония Идиотова said...

Дзънн-дзънн и чин-чин, Наде;) Е, сега вече се замислям за онази Кремонка:))) Таковата..., като подарък послучай случката:) Без бартер, аре от мен да мине;))) Честито!:)

Nostromo said...

Наде, за съжаление Ламот е прав. Когато си получавах дипломата за професионален изнасилвач, него тъкмо го бяха скъсали, задето се беше опитал да изнасили баба меца. Да не ти разправям, че всъщност баба меца се оказа дядо мечо и стана една... :D

Anonymous said...

Ностро, лесно ти беше с мис Пиги, тя много не се дърпаше! :(

Nightwish El said...

Не си вадете на показ сладоледените ризи, че ще стреснете момичето!
Щом има сладолед във Варна, значи Ламот не е в района!
:)))

Ирония Идиотова said...

Кой каза изнасилване?? Тука съм бе. Ностро, не смяташ ли да направиш нещо по въпроса?Бе сладолед обаче, не го обичам. Ламоте, ти само като има изнасилванеи дупета ли се появяваш? Ми да взема да напиша и аз нещо тогава:)))))

Anonymous said...

Ирония, аз предпочитам "изнасилване" да бъде заместено с по-правдоподобното "изненадващ секс" :) А за Ностро се носят легенди, някои разправят, че е успял веднъж да изнасили баба Яга, и то във въздуха, докато е летяла невинно с метла!!!!! :@ :@ :@

Не е за вярване просто!

Ирония Идиотова said...

Да завиди човек на таз баба Яга!:(((
Ламоте,под "изненада" какво имаш предвид? Залягане и приклякване зад гръбчето на невинна девойка, носеща торбите си с кисело мляко?:))))

пп- Наде, извини за спамчето) Мен лично ме е срам вече, за онези бродяги по-горе не знам:)))

Nostromo said...

Ламоте, още на "докато е летяла невинно с метла" всички разбраха, че си фантазираш. :D Ти виждал ли си невинна вещица бе?! :D

И, Ел, е много права между другото - това, че във Варна все още има сладолед означава, че и Иво Сиромахов скоро не се е навъртал. :))

И, Ид, аз правя всичко по въпроса! За какво мислиш, че издирвам ДУПЕ в гугъл, м?! :D

Nightwish El said...

Мен ме е срам вече и затова няма да се обаждам!
Само да те информирам, Наде, че съм ти взела пееща свещичка, ама с тия коментари по-горе за дупета, просто не смея вече и да я предложа...
Защото твоето мислене има едни странни нюансиии :))))

Хахххaaa - айде, къде се губиш...предизвикваш нас-спамерите с тия планирани публикации :)

أمل said...

Мерсииииииии, мерси на всички, така ми стана гот като си отворих мейла и вътре ебати мазалото, спамери такива! обичам вЪ!!! :)))

Така, за дупето и прочие актуални теми, обсъдени по-горе няма да кажа нищо сега, на Баба Яга завиждаме всички, на дЕдо мечо също, най-ми е интересно где е бил Ламот тия дни и защо наистина във Варна е свършил следоледът та ме викаха по спешност!!! Ел, свещичката я давай, може с нея да склоним ПигитУ!
Пък ако знаех тия подробности за Ностро, щях да напиша и координатите на сладоледената точка, ама така е като всички го раздавате скрити лимонки ;))))))

Kal4o said...

Като стана въпрос за П.У.Т.К.А. - ЧЕСТИТУТКА :D :D
Остава да ми кажеш и благодариаст :D
Да го списваш още милениум-два и после на Юпитер на Ваканция :D
А досежно свещичките - дори и анални са по-добре от анални свещници :P :D
Хапни една ТОРТилиА и за нас :D :D

أمل said...

Е, благодаряст! :DD
Много ме радва как винаги виждаш нещата от хубавата страна! Не се бях замислила за тежки свещници, декоративни, гравирани, твърди, студено-метални...Приемам вече и анални свещички!