16.11.10

Green between the lines


Имам билет за Green day! казах вчера и се замислих колко щеше да е нечовешко да беше билет за истински концерт, а не просто за запис, излъчен в киносалона. И все пак емоцията си я биваше. Направо завидях на немските прасета в Мюнхен за щастливата възможност да присъстват на живо на подобно събитие.

Общо взето, влизайки в зала 14 на Арена Запад, реших да не мисля колко съм остаряла на фона на 90% от присъъстващите. Възрастовата граница беше средно 19 сигурно. И падаше главоломно с всеки новодошъл. Като видях да се размятат учебници по психология за девети клас, си дадох сметка, че на места нещата са покрай прокурорската тънка червена линия.
Остана ми все пак задоволството, че нашата младеж явно слуша не само Емилия и Преслава. И още една точка в To do list-а преди да опъна жартиера:

Ако има фенове, ето тук можете да заявите желанието си групата да дойде у нас. Макар че изглежда мисия невъзможна, все пак...


2 comments:

Kal4o said...

П.С. Наде, с риск да ме биеш, ще спомена, че "Зелените" са ограбили Камен Во - чуй песента му не съм избягъл /интрото/ и "Time of your life" и виж сама :D :D
Гадни немци!!!!
П.С.2.0. Чу ли новата на Преслава :P :P :D

أمل said...

Това да те бия не е никакъв риск, то си е гарантирано!
Коя нова на Вреслава? Изпуснала съм япокрай вълнението от новата на Гергана от Говедарци :DD