18.2.10

Порно?!

Днес гледах прословутото порно на адреналинката. Видях, че са се изписали стотици коментари и са се изговорили хиляди думи за това поредно творение на човешката простотия. Човешка не е случайно. Жените не били хора. Първо, ако на свирката викате порно - ми, не, не ми грабва интереса. Второ - мухльото е толкова отблъскващ, че ми стана жал за госпожица Прохождаща-в-бизнеса (макар че изпълнението на мандолина изглежда доста профи). Тя все пак е жертва де. Не искам да я обиждам, този акт на съвокупление с татуирания кретен я обижда достатъчно. О, но всъщност там нямаше съвокупление...Това ще да е някакъв софт-високо-извисен-духово-музикален акт.
Ако никога не искаш да те видят как духаш - не си правиш клипче. Струва ми се. Или ако искаш да станеш мега известна - започни с клипчето, а не когато някакви хора са си скъсали задниците да ти направят визия, а после аудиторията има "честта" да ти види пубертетската мутра навряна в слабините на гаджето ти. Кофти. В  махалата на село Горно Нанадолнище ваш'те ще умрат от срам пред комшиите.
За подготовката - нахрани кучето, че иначе ще се съдере да лае. Може да омекнат атрибутите от тоя агресивен шум.
И още нещо - ако ще си правите домашно видео - сменете си чаршафите и си сложете малко по-така бельо. Не се знае кога комплексираният  бивш ще го качи в нета. Поне изглеждай на ниво, макар и на колене.

8 comments:

Ondine said...

Ох...и ти ли?Кой знае какво станало..някаква си танцьорка правила свирки..ей това е супер новината!!!Нищо чудно де,тя и държавата ни такава след като такива са и новините.

أمل said...

Ами И аз, понеже такъв шум се вдигна, днес седнах и го изгледах, ама със зор. Та затова питам - с клипче, в което дори няма порно, хората направиха световна новина, писа се по блогове, говори се по новини и сутрешни блокове...Аз разбирам да се говори за порно на Чичолина. Поне има класа.
В България хората раздухват и се кефят на гадните неща, от които да ти се доповръща. Това т. нар. порно е гадна помия, и точно затова се радва на такъв интерес.

Maria Pepeldjiyska said...

Да, тази гадна помия не заслужава да бъде два дена вече топ-новина....И аз го гледах, отблъскащо и доста сухарско ми се видя, ама мъжа ми е възхитен! Мъже...."Това ще да е някакъв софт-високо-извисен-духово-музикален акт." - това сравнение ме изкефи !
Поздрави
пепеляшка

أمل said...

Мда, за да прозвуча адекватно на търсенето в днешно време, трябва да кажа - Виждали сме, т.е. чували сме и по-добри изпълнения ;)

steliyan said...

Всъщност мацката влага чар в цялото начинание, но като гледам и мухльото и бащата на детето и са по един калъп - от грозни, по-грозни. Не, че тя е нещо особено красиво, но има едно предимство пред мен - млада е... :)

أمل said...

Колко чар да влага, поне да беше вложила едно по-хубаво бельо :))
Като се е старала, сега защо толкова се обяснява? Пред кого? Ако просто се е забавлявала с човек, когото е харесвала, излишно е да се обяснява и по детски да се оправдава, че бившия й имал зъб, че бил гей...Колко да е гей, щом е родила дете от него? ;)
Но мисълта ми беше друга - как всички направиха от мухата слон. Не говориха толкова за земетресението в Хаити, колкото за това порно.

steliyan said...
This comment has been removed by the author.
steliyan said...

Е тя по едно време бельото го свали? Аз явно съм от старото поколение - бельото като слезе от екрана - не му обръщам повече внимание... Всъщност - държавата в ролята си на майка кърмилница ни го зачуква сега на всички ЕООД и ООД-та от яко по-яко. Кво ти порно с Адреналинка...