11.3.10

Тройкаджии

От доста време събирам впечатления относно някои теми, които вълнуват всички по определен начин. Последните ми експерименти ме доведоха до някои важни изводи.
Темата е доста разисквана на всички нива. Сигурно няма да кажа нищо ново. Но бях длъжна да проверя лично.
Става дума за тройката, когато идеята е в двойката да се вкара някой "външен" за разнообразие.
Тройката е любима оценка на повечето посредствени ученици в училище, след това в университета  и остава бленувана цифра между чаршафите на доста мъже (и жени, разбира се). Основното, което ме вълнуваше е дали мъжете са толкова разкрепостени в действията си, колкото в приказките по темата. Оказа се, че не били чак толкова.
На въпроса - тройка или да, те предпочитат второто. Ако задълбаем обаче дали с още един мъж или още една жена, започват "ама то", "ама ако" и прочие. Обобщено, гаджето ти няма нищо против да изчука още една жена покрай теб, но вече има много против друг мъж да те обладава пред очите му. Интересното е, че мъжете явно по подразбиране приемат, че "тройка" означава "аз, жената и една чужда жена". Смешното е, че обаче не се замислят дали имат сили да задоволят истински две жени. Истински. (Аз лекинко се съмнявам. Едночасово групово  ръгане може да има само в ония филми за възрастни, където органите са големи и виковете още повече.) Важното е да има плът, ама женска.
Виж, скъпа, нямам нищо против да се разнообразим. Аз ли ще я избера или ти ще я доведеш?
Каква жертвоготовност, а?
Мъжете очевидно не се притесняват да "споделят" половинката си с друга представителка на нежния пол. Твърде ясно е защо - няма как да си го мерят с другата жена и не я приемат за конкуренция, а само като втори обект на своите желания. Грешка. Понякога в такава тройка, пич, може просто да останеш твърде излишен. Поне ще се насладиш на гледката. И това е нещо.
Да гледаш обаче как приятелката ти охка възбудено под  напора на чужд член ( Боже опази - по-голям от твоя!), вече е ужасяващо и неприемливо. Да се върнем пак на това, че нямаш нищо против да омажеш ауспуха пред очите на същата тая твоя партньорка. И това не ти се струва ужасно, ама хич. Мъжката логика кърти.
Да разгледаме и сценарий, където той няма отношение към жената, поне не специално. Сподели я с приятел? И тук става доста забавно. Много широко скроени, разкрепостени и освободени мъже се притесняват да станат толкова "близки" с приятел, споделяйки една и съща вагина, била тя и на жена, с която сексът е инцидентен, само за  fun. Познавам обаче двама много добри приятли, които след като оправиха заедно братовчедката на единия, станаха неразделни. Светът е пошъл и извращения дебнат отвсякъде.
В крайна сметка, уважаеми представители на силния пол, ако не можете да изправите гордо чело и да си го премерите с друг жребец, нямайте наглостта да си пожелавате на всеки рожден ден пред тортата секс с жената и  нейната секси приятелка.

Снимката...е, и жените си имаме фантазии ;)

11 comments:

Maria Pepeldjiyska said...

Е-ей, браво, много се забавлявах с това четиво!
Имам и аз доста наблюдения по въпроса, до голяма степен сходни на твоите..но смятам, че никога мъжете не биха се отказали от женска мешавица! Виж за другата комбинация, малко са скептични наистина.....Но пък имам познати 3 семейства, такива групови изпълнения си правят от години, и си живеят дружно, и ...хич не им дреме, само че мисля че там мъжете избиваха комплекси. Абе, шарен свят- трън до цвят...!
Поздрави

أمل said...

Не знам дали аз съм твърде консервативна по тоя въпрос, но такива "дружни" изпълнения са прекалено...как да кажа...Общо взето ми се повдига от такива неща. И аз познавам суингъри, но никога ен съм го разбирала.

Maria Pepeldjiyska said...

Bia, понякога консерватизма не е чак толкова лошо нещо, и аз съм си една консерва......ама не сме пропуснали нищо, де!

أمل said...

А, не, за пропускане не става и дума. Просто смятам, че имам някакви ценности.

Anonymous said...

Нямам нищо против тройките и в двете вариации. Дори съм фен. Е...предполагам че, при схема 2 мъже - 1 жена, винаги единият мъж ще се опасява да не би мъж N2 да вземе да обърка дупката и да го изненада отзад :)

أمل said...

Хахаха, това ли било?! :)

Н.Никифоров said...

Доста пълен анализ.забавлявах се докато го четох...а това, че някои неща са ти непонятни, то няма как иначе. Колкото до консерватизма, в случая съм в тази група. И не става дума само за ценности, а за светоусещане.

Anonymous said...

Според мен разпространената хомофобия играе голяма роля в този страх.
Иначе, Бия, какви са тия ценности, за които спомена? Как точно ценностната ти система не ти позволява да правиш тройка?

أمل said...

Енея, някак така съм възпитана и така съм изградила личността си, че смятам, че всяко интимно изживяване от подобен вид е за двама. Може би твърде наивно и инфантилно, но такъв е моят поглед.

Anonymous said...

Bia, това не беше критика, а си беше съвсем сериозен въпрос: как ценностната система е свързана с тройките.
Иначе, да, имаме учудвашо странна култура, която много си противоречи като представи и изисквания.
Като цяло, знаеш ли защо в повечето религии има негативизъм към секса (ок, основно християнството има всъщност и производните му секти и пр.) - контрол на раждаемостта и естествено - отхвърляне на езическите ритуали, контрола над масите (насаждането на вина е много хитър начин, защото всички сме сексуални същества и понеже в следствие от първородния грях всички сме по дефиниция виновни, това само задълбава проблема).

Аз съм стигнала до извод за мен, че ако ми дойде музата, нищо няма да ме спре, но засега музата не идва. :)

أمل said...

Моля те, в никакъв случай не съм го приела за критика и ти отговорих съвсем сикрено - въпрос на формиране, възпитание и вяра в някои неща ;)
Които никога не са ми били от полза, но това не ме кара да спра да вярвам, че някъде..някога...някой...ще ги сподели!!!