15.9.10

Мъдрост на деня



Теза:
Кофти [моментите във] връзките се отразяват зле не само на емоционалната и психическа стабилност. Те вредят на абсолютно всичко останало.

Доказателствена част:
Като нищо освен без гадже, човек може да остане и без работа като следствие от първото. И някак това е по-валидно за жените. И особено, ако шефът е мъж. Никога няма да разбере тъгата в душата ти, която е била причина ръката ти да кривне и да напише в отчета цифра, която би докарала инфаркт на всеки мениджър. Той просто ще те направи на 2 стотинки.
Мъже!

Заключение:
Мисля, че на нежната част от човечеството трябва да се полагат болнични при емоционални неудачи!


13 comments:

nana said...

Не мисля, че лични отношения трябва да са водещи при вземането на решения от изключителна важност.Недопустимо е .По същия начин трябва да се гледа и на спекулативните опити с ухажване и натиск да бъде принуден служител на дадено решение.Сам ще си е виновен ако го направи.Когато е поет ангажимент за дадена кауза то няма и не трябва да има причини от каквото и лично естество да са , които да застрашават положителния резултат .

أمل said...

Хм. Ухажване и принуда на работното място не е тема на настоящата публикация :)
Става дума за това, че понякога отиваш на работа и колкото и да е непрофесионално - си разстроен/а. Просто е човешко. Ако има човек, който никога не го е преживявал, той е някакъв нечовек. Или мъж :D

ВeСеЛиНа said...

За болничните съм твърдо За! Или може да вмъкнат някой-друг ден към платения годишен отпуск ;-)

أمل said...

Знаех си, че ще получа подкрепа ;)
Да внесем предложението за обсъждане!

ВeСеЛиНа said...

Предложението, в по-голямата си част, ще бъде одобрявано от мъже :(
Лошо ще бъде, ако решат да причислят временната емоционална криза към една диагноза, започваща с буквичката Ш. За нея издават болнични със сигурност, и не само... :)

أمل said...

абе в повечето случаи го причисляват към ПМС, ама знам ли...

Nostromo said...

Ха, тема точно като за мен. :D

Значи, кофти връзките са наистина неприятни. Аз имах такива, развързваха се често, а няколко направо се скъсаха, затова трябва да се внимава материята им да не е 100% изкуствена - ами трябва да има и малко памук. Разбира се най-чистият вариант е да носиш обувки с лепки или дзип, а лятото - чехли или сандали... С други думи, понякога не връзките са за смяна, а самите обувки. Мислила ли си по въпроса?...

أمل said...

ей го на...обувките били виновни...добре, че още не съм стара чанта, че тогава не знам какво ще правя - хем обувките скапани, хем лака на чантата - смачкан :)))

Anonymous said...

Надинке, много се радвам, че ти е гадно :P
:D

أمل said...

Вече съм сигурна, че освен бананени обелки, ще намериш и други неща в пощата си :D
И нямам предивд динени кори!

Musical Universe said...

Жените изобщо не трябва да работят!
Не трябва и да страдат!
Аз съм против.
:)

أمل said...

ах, светът щеше да е едно прекрасно място, ако повече мъже мислеха така :D

Nostromo said...

Знаех си, че проблемът с връзките трябва да има някакво специфично решение. :D