30.9.10

Култова дискусия в Космо!


Питам си аз нещо чичо Гугъл и той ме напраща точно в центъра на кифленската вселена, а именно – cosmo .

Търсейки нещо въвсеееем не толкова интересно и пикантно, погледът ми скролна и попадна на най-коментираната статия във форума – аджеба, вие гълтате ли?

До тук нищо фрапиращо, пита си момичето. Отговарят му цели 620 коментара, които едва ли някой би изчел, пък и повечето на латиница, но най-пресният ме изкърти просто:

от Andrea13, публикуван на 30.09.2010 12:15:16

lele samo seda i vi 4eta komentar4etata ... bojee vie ste bqxti razvrata .. spermata na muja e kato menziza na jenata ... toi za6to ne me lije kogato sum v menzis .... neznam az ne vijdam smisul da gultam gnytiite koito toi otdelq ot tqloto si ... za6toto spermata e kato na6iq menzis 4rez neq te otdelqt toksini i ako 6te6 naprejenie .. i kvo tva trqbva da vlezne v men .. 6toto my e kef ... upsyrt prosto ... az na skoro bqx se vlybila v edno mom4e koeto sled sed. zaedno poiska imenno tova .. otkazax my estestvenno i toi ni6to ne mi kaza na momenta , no idva golqmoto no .. mina izvesno vreme opoznax me se ..az si zapo4nax da se privurzvam .. obajdam my se az edin den za da se vidim .. tova stava sled kato sme se vijdali 3-4 sed. i toi mi kazva e ama to za kvo da idvam i az my otgovarqm za da te vidq , a toi mi vika ,4e e nqmalo smisul za6toto az ne pravq sex a se ligavq .. i az estestvenno go popitax za6to taka misli i toi mi otgovori ,4e se ligavq za6toto ne iskam da gultam protivnata my sperma .. i az my kazax , 4e predi tova samo 1put mi e spomenaval za tova i 4e me e gnys .. i taka sprqxme da si zvanim .. i da mn kofti mi be6e za6toto bqx po4nala da se privurzvam , no nqma6e na4in .. 6tom toi tolkova mn durji na tova i ne otstupva po nikukuv na4i tova samo moje da ozna4ava 4e za nego ne sum bila ni6to seriozno ..

Андреа явно наистина е на 13. Стана ми мъчно за момичето...То почнало да се привързва, пък той искал от нея ужасни неща. Били заедно цели 2-3 седмици! А и колко много знае за мъжката и женска физиология! Шльокавицата да не я коментирам, но пак ми напира оня въпрос – Българийо, родна, мила...накъде вървим? Предполагам, че ако седна да почета повече коментари, ще издъхна от смях и/или ужас.

Другите силно заинтригуващи теми бяха „Бременна на 17!” (удивителният си е съвсем на място де), както и „Всичко, което трябва да знаеш за аналния секс” (образОвание му е майката). Боже мили. И съм 100% сигурна, че тия списания ги четат именно пиклите. На някои пък им хрумнало на религия и морал в училище да ги учи...

Най-търсените теми в списанието...Без коментар.




15 comments:

Buksy said...

Speechless...

Anonymous said...

Наистина си е за онемяване.Лоша култура в интимно отношение.Ако наистина обичаш- не би трябвало да имаш никакви задръжки.Не коментирам на каква възраст се обсъжда такъв въпрос.Дали е подходяща възраст за подобни отношения и какво ще даде и обогати деца.Не на последно място и начина по кото се говори за толкова интимни неща.Перверзно и вулгарно отношение към тази страна от живота ни.Когато нещо се случва -то само засегнатите ще решат какво да предприемат.

أمل said...

За онемяване е...факт е, че ако ще слънцето да експлодира, аз ще имам какво да кажа, дори с последен дъх, винаги голямата ми уста има коментар за всичко...ама това ме разби...дори не знам какво да мисля, но няма да е нещо позитивно.

Valkocompany said...

Това списание не мога да го дишам.
С джобният си формат бързо се превръща в парцал който неусетно полита към кофата за смет.

Точка said...

Чудя ти се на търпението да изчетеш толкова шльокавица. :)

Сегашните измерения на връзките в тийн-възрастта са малко по-особени спрямо нашите. В твърде крехка възраст си лягат още на първата или втората вечер, трета и четвърта рядко има. Тя му духа в училищната тоалетна (или в тази на дискотеката) и вече ходят сериозно. Максимум седмица. Ако издържат месец, празнуват юбилей и си разменят подаръци. :)

(всъщност изобщо не е смешно)

Nostromo said...

Това на "шльокавенски" не можах да го прочета - не ми стигна търпението...

Nostromo said...

Ха, Точе, извинявай, че съм те повторил! :DDD

Точка said...

Ти до кое изречение успя да стигнеш, Ностро? :)))

Обикновено прескачам такива писания, но този път се насилих уж да схвана идеята. На около петнайстата думичка очите и мозъчните ми гънки вече даваха заето. :)))

Nostromo said...

На "от Andrea13" вече бях изгубил интерес. :D

Точка said...

Изобщо не съм погледнала ника й, те всички лъжат там. :)
Пише prekrasna_15, angel4e, krasavetz, mlad_jrebec или нещо подобно, а жестоката оффлайн-действителност се оказва съвсем друга. :)))

Ondine said...

Изобщо не искам да ги чета при наличието,че моята "пикла" наближава тази възраст и на мен започва да ми става доста притеснено... ;)

Anonymous said...

Аз като бях на 13 още си играех с колички. Събирах си и пощенски марки. Колко съм бил забутан.

Ancho said...

http://bit.ly/9oiJYe Въпрос номер 10 :) cosmo classic

أمل said...

Изчетох го, жертвах се. Опитах се да погледна през очите на това дете, което не се притеснява да прави секс на 13 (най-вероятно е на толкова), но силно се гнуси от семенна течност. Какви парадокси само!
Аз още нямам такава пикла, но някак се опитвам да си представя що за учдо ще са децата след още десетина години? И все си мисля, че вместо да пишат и четат простотии по "женските" списания, тия деца трябва да говорят с родителите си за някои неща. Само че монолозите не вършат работа, а по всичко личи, че диалог между тях и по-старото поколение не може да има (най-малкото заради нежеланието ни да им прочетем и шльокавицата дори) :)

На 13 аз не само играех с кукли, рисувах и четях книжки, май не бях си помисляла за секс изобщо. Дори не мисля, че съм била нясно с това, което се случва в леглото с двама възрастни. Не ми е било (все още) част от интересите. За пози, гълтане и останалото - няма смисъл да говорим.
Ужас. Направо не искам да имам (такива) деца някой ден.

أمل said...

ахаха точно въпрос номер 10 кърти миФки :))